team-member-img

Si želite tudi vi imeti svojo zasebnost?

Kavarna Lep Plac ima vse potrebno, da svoj dogodek izpeljete tako, da mu vtisnete prepoznaven pečat. Vse je premično, tako da se kavarna ena, dve, tri, spremeni natanko v to kar potrebujete vi. Gostom so na voljo brezžični internet, platno, projektor ali listna tabla.

Si želite tudi vi imeti svojo zasebnost?

team-member-img

Prilagodljiv prostor s postrežbo

Naše osebje vam lahko med dogodkom postreže z osvežilnimi pijačami ali vam uredi odmore za kavo in prigrizke. Na vaš dan bo Lep PLAC zaprt za vse druge obiskovalce ali goste. Lep PLAC se za vsako priložnost po vaših željah lahko napravi. Najlepše je, da se lahko spremeni v to, kar si tisti trenutek želite vi.

Prilagodljiv prostor s postrežbo

team-member-img

Prostor za zabave

Lep PLAC se za vsako priložnost lahko napravi. Najlepše je, da se lahko spremeni v to, kar si tisti trenutek želite vi.
Praznujte in poveselite se na različnih dogodkih in zabavah po svoji meri. Smo zanesljivi, prilagodljivi, fleksibilni ter odgovorni!
Pokličite nas na 031 679 214, opišite nam vaše želje in se dogovorimo.

Prostor za zabave

team-member-img

Ustvarite prijetne trenutke

Pri nas lahko praznujete različne družabne dogodke: rojstni dan, poslovno ali zasebno zabavo, srečanje, praznovanje, obletnico, dekliščino, fantovščino, prijetno druženje in številna posebna doživetja. Ponujamo vam najem prostora za zabavo, z možnostjo postrežbe ali brez. Vabimo vas v prijeten ambient, kjer poskrbimo za nepozabno izkušnjo.

Ustvarite prijetne trenutke

Rezervacija je preprosta.
Pokličite nas na tel.: 031 679 214.

Lahko nam pošljete sporočilo na kavarnalepplac@gmail.com.